Megbízható cég

Természetgyógyász Debrecen


természetgyógyász debrecenMint természetgyógyász Debrecen belvárosában várom a gyógyúlni vágyókat. Természetgyógyászati tevékenységem során szintén a leghatékonyabb, legkorszerűbb módszereket alkalmazom.

Akupunktúra: tűszúrással vagy elektromos ingerrel kezeljük az akupunktúrás pontokat, amelynek következtében a szervezetben az energia eloszlás egyenletessé válik  így  elindulnak az öngyógyítási folyamatok. Alkalmazunk még állapotfelmérő gépet, moxát, elektromágneses gépeket.

Többféle masszázst végzünk és mindig személyre és a szervezet aktuális állapotát figyelembe véve tervezzük meg a masszázskezeléseket. Ezért alkalmazunk minden masszázs kezelés előtt egy ingyen reflex zóna állapotfelmérő gépet és ennek eredményét figyelembe véve több mint 15-féle masszázsból választjuk ki a legmegfelelőbbet a páciens részére.
természetgyógyász debrecen - Öngyógyítás/Részletek a masszázsok menüpontban./

Biorezonancia gépünkkel hatékonyan tudunk segíteni a dohányzás leszoktatásában, fogyókúrában. Még hatékonyabb ez a kezelés ha akupunktúrával kombináljuk. A fülbe ültethető, tartós akupunktúrás tűk  elősegítik bizonyos betegségek gyorsabb gyógyulását úgy, hogy akár 2 hétig is a fülben maradhatnak. Nagyon hatékony fogyókúránál, klimaxnál, fejfájásnál, potencia zavaroknál, meddőségnél, nőgyógyászati és urológiai megbetegedéseknél.

A számítógépes állapotfelmérés során be lehet mérni, hogy egy adott készítmény, legyen az gyógyszer, gyógynövény vagy homeopátiás szer milyen hatással van az adott szervre illetve az egész szervezetre.

természetgyógyász debrecen - gyógynövényekEnnek ismeretében, mint természetgyógyász Debrecen területén található rendelőnkben személyre és betegségre szabott terápiát tudunk összeállítani.
Például: a kamilla, mint gyógynövény gyulladáscsökkentő hatással bír nagy általánosságban, de nem mindenkinél fejti ki ezt a hatását ill.  egyes
gyulladásoknál gyengének bizonyult. A számítógépes állapotfelmérés során be tudjuk mérni, hogy az adott gyógynövény jó az adott betegségre, ill. hatástalan, netalán az adott tüneteket inkább fokozza, mint csökkenti.

Adatvédelmi tájékoztató