Megbízható cég

Saját vér terápia - PRP terápia


A PRP terápia lényege, hogy a pácienstől vért veszünk, majd speciális centrifugával előkészítjük. Az előkészítés lényege, hogy a vér azon alkotórészeit választjuk el a többitől, ami nagy mennyiségben tartalmaz saját növekedési faktort, hasznos fehérjét, albumint, proteint, kollagént, fibrinocytakat, thrombocytákat, fibrinogéneket. Ezek az alkotórészek mind fontosak a gyulladás csökkentésében ,szövetregenerálásban, szövet megújításban.

Reumatológia vonatkozásban nagyon jó a beteg ízületek esetében: az ízületbe befecskendezett plazma csökkenti a gyulladást és elősegíti a porcszövet regenerálódását.

Alkalmazzák a fejbőrön hajhullás esetében is. A fejbőrbe fecskendezett plazma valóságos élet elixír a hajhagymáknak. A befecskendezés után 2-3-4 héttel lehet észlelni, hogy a kihullott hajszálak mennyisége jelentősen csökkent. Persze mint minden más terápia esetén ez is kúraszerűen javasolt 3-4 hetente szükséges megismételni, 2-3 alkalommal.

A PRP terápia az orvoskozmetológiában Drakula terápiaként ismert. Megújítja, megszépíti a fáradt bőrt. Eltünteti az apró ráncokat, korrigálja az apró bőrhibákat, a beteg, ekcémás viszkető bőr enyhülést mutat. Nem mellékesen megfigyelhető, hogy a bőr hatóanyag felvétel a terápia megadása után többszörösére nő.

Adatvédelmi tájékoztató