Megbízható cég

Computeres állapotfelmérés

Computeres állapotfelmérés

Az összes szervre és szervrendszerre kiterjedő vizsgálat (szívizom, szív- és koszorúerek átjárhatósága stb. oxigén hiány, szervezet hidratációja, mirigyek működése, tüdő működése, vitalkapacitás, kiválasztószervek működése, idegrendszer, máj és epehólyag működése, bélrendszer, gyomor működése (glutén és laktóz érzékenység).

A szervezetben megtalálható esetleges paraziták kimutatása. Vitaminok hiánya, minden egyes vitamin hiánya (A,B,C,D,E vitamin). Ásványi anyagok bemérése. A szervezet vegyszer és nehézfém terheltsége. Az állapotfelmérést orvos végzi,a kiértékelésről dokumentációt adunk. A kiértékelést tanácsadás követi.

Ár:56.000 Ft helyett, most 28.000 Ft.

Századunk egyik legkorszerűbb találmánya, ami a biofizikai   orvosláson alapszik. A vizsgálat a szervezetben található összes szervrendszerre kiterjed. Fej-nyak, mellkas, has, szív-és keringés, izület, kötőszöveti rendszer, hormonrendszer, máj, lép, hasnyálmirigy, nyirokrendszer, allergia.

Fontos megjegyezni, hogy az eredmények kiértékeléséhez mélyebb anatómiai és kórlelettani ismeretek szükségesek. Enélkül teljesen más irányba viheti el a diagnózist, azaz téves diagnózishoz vezet. Sajnos mostanában egyre gyakrabban találkozom olyan esetekkel, hogy aki a bemérést végzi az nemcsak, hogy mélyebb ismeretekkel nem rendelkezik, de még az emberi szervezet alapvető működésével sincs tisztában. Ez helytelen, mert ilyenkor csak az adatok semás leolvasásáról beszélünk, kiértékeléséről nem. Ilyenkor nem valós diagnózissal, tehát ennek megfelelően helytelen terápiával távozik a páciens. Ez azt eredményezheti, hogy jobb esetben a terápia nem használ, rosszabb esetben árthat is.


Tehát helyes kiértékelés esetén időben,korai szakaszban kapunk tájékoztatást a szerevezet kóros működéséről,amikor még nem jelentkezik tünetek formájában.Ez még pontosabbá teszi a kivizsgálást, góckutatást. Helyileg még jobban behatárolható az elváltozás helye és milyensége. Célzottabban tudunk kérni labor, röntgen, vagy ultrahang vizsgálatot.A korai és helyes! diagnózis pedig elengedhetetlen feltétele az eredményes,gyors gyógyulásnak.

Ugyanezzel a módszerrel tudunk végezni allergia vizsgálatot (pl.: élelmiszer, pollen allergia). Pontosabban be tudjuk mérni, hogy egy  készítmény legyen az élelmiszer, gyógyszer, az adott szervre (pl.: bélrendszerre, tüdőre) milyen hatással van. (pl.: nagyon sok élelmiszer a vastagbélre hathat serkentőleg, tehát gyulladást és hasmenést okoz, és hathat gátlólag, tehát bélrenyheséget, azaz székrekedést okozva.

Például, vegyük a tejet: a tej mintából teszünk a gépbe egy keveset, majd megnézzük a vastagbél meridiánt, ha a vastagbél meridián potenciálja magasabb a normálisnál, valószínűleg az illetőnek nem jó a tej fogyasztása,mert előidézhet allergiát, akár hasmenést is. Ezzel a módszerrel be tudunk mérni különböző készítményeket, gyógyszereket, gyógynövényeket illetve ezáltal be tudjuk mérni, hogy milyen hatással van az egyén szervezetére az adott készítmény. Így össze tudunk állítani személyre szabott terápiát. Fontos megjegyezni, hogy a terápia akkor hatékony, ha egyénre és főleg betegségre szabottan határozzuk meg, például egy egyszerű példával szemléltetve: kamillavirágról például tudjuk, hogy általános gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, de ezt a hatását nem mindenkinél fejti ki és nem minden esetben!

Függ a betegség milyenségétől, lokalizációjától, a beteg szervezetétől, aktuális egészségi állapotától! A Dr. Voll állapotfelmérő géppel be tudjuk mérni és így meg tudjuk határozni, hogy egy adott gyógynövény milyen hatással van a az egész szervezetre, ill. azon belül az egyes szervrendszerekre, szervekre.


Ugyanezzel a géppel az adott szervrendszert a vizsgálat kiértékelése után, az eredmények ismeretében gyógyítani is tudjuk. A terápia során, ha szükséges gyógyszeres terápiát, sok esetben gyógynövény (fito) terápiát, olykor homeopátiát alkalmazunk, figyelembe véve a beteg alkatát, személyiségét, illetve elsősorban a betegségét!

 

Allerigatesztek
biorezonancia Debrecen

gyógynövény készítmények biorezonancia

biorezonancia lábfejen

 

Adatvédelmi tájékoztató