Megbízható cég

Akupunktúra Debrecen

akupunktúra debrecen
Több ezer éves tudomány. Az akupunktúra a testen elhelyezkedő akupunktúrás pontok ingerlését jelenti, amelynek következtében a szervezetben beindulnak az öngyógyító mechanizmusok. Az ingerlés módja lehet mechanikai (tű), lézeres, illetve elektromos inger. Nálunk lehetőség van  az akupunktúra előzőekben ismertetett módozataira. Itt is figyelembe vesszük magát a személyt  illetve nem utolsó sorban a beteg panaszát, betegségét. Például anyagcsere gyorsításra DR. VOLL féle elektroakupunktúrával dolgozunk, mert ez hatékonyabb a tűs kezelésnél. Migrén és klimax terápiánál mind a tű-, mind az elektroakupunktúra hatékonynak bizonyult. Nálunk mindenki számára elérhető az akupunktúra Debrecen területén.


Elektroakupunktúra

Itt az akupunktúra kezelés elektromos áram segítségével történik, ezt olyan betegeknél szoktuk alkalmazni, akik nem szeretik a tűszúrást. Nagyon fontos megemlíteni a fül tartós tűvel történő kezelését, ami azért nagyon hatékony, mert 2-3akupunktúra debrecen területén hétig is benne maradhat a fülbe anélkül, hogy az illetőt zavarná, így több hétig is kifejtheti hatását az adott betegségre és panaszra. Az elektroakupunktúra Nagyon hatékony például fogyásra, allergiára, fejfájásra, klimaxra, álmatlanságra, pánik szindrómára, számos más mozgásszervi, fül-orr-gégészeti, nőgyógyászati- urológiai megbetegedésekre, stb.

 

Moxa terápia:

A gyógynövényt elégetjük az adott akupunktúrás ponton, ezáltal történik az akupunktúrás pont ingerlése. Nálunk egyedülálló a kúp moxa, ami minden eddigi moxa terápiánál hatékonyabb. Hatékony influenzánál, immungyengeségnél ill. legyengült, energiaszegény állapotban. Ez a speciális akupunktúra Debrecenben csak nálunk érhető el.

 

 akupunktúra debrecen rendelőnkben

 

Adatvédelmi tájékoztató